Assalamualaikum, sebagai mukadimah testimoni pelangan paknik, paknik telah menjual madu selama 17 tahun . Telah bermacam-macam kesan baik terhadap pelanggan paknik. Selama 17 tahun ini pak nik tidak membuat sebarang record tentang pelanggan pak nik. InsyaAllah, semenjak perniagaan paknik bertambah baik, paknik ingin berkonsi pengalaman pelanggan mencuba produk paknik. Dibawah adalah testimoni pelanggan paknik dengan kerelaan mereka untuk berkonsi pengalaman. Sesungguhnya semua ini berlaku dengan kekuasaan Allah semata-mata. Kita manusia hanya dapat mengusahakan. walAllahwaklam  .

Pesakit Kencing manis

Nama: Mohd Nasir B. Said
Alamat:  blok 34, Rumah Murah,
             Wakaf Mek Zainab,
             15000 Kota Bharu.
             Kelantan.
No.tel: 0139400935
Pekerjaan: Jabatan Pendidikan Kelantan,
                 Sekolah Abdul Hadi,
                 Banggol, jalan PCB, Kota bharu Kelantan.
Umur: 56 tahun
Berat :43 kg semasa 19/9/2010 ketika mengalami penyakit dan kini selepas mengamalkan produk paknik 57 KG pada 24/1/2011
Penyakit:      Kencing Manis
                      TB paru-paru
                      Lelah @ asma
                                                          *En.Nasir dan Paknik di Homeindustri Paknik Madu Ent.

Pesakit telah disyaki mengidap kencing manis pada bulan 9 2010 di sebuah klinik dan tahap kencing manis pesakit adalah 20 (paras normal 4-6) . Pada 19/9/2010 pesakit dimasukkan wad di hospital selama 4 hari. Disana pesakit juga disyaki mengidap penyakit lain seperti diatas.  Sejak daripada itu pesakit mencuba produk madu lebah tualang paknik disamping  rawatan hospital diteruskan. Pada permulaan penggunaan produk paknik tahap kecing manisnya menurun sehingga 14.21. Pesakit meneruskan penggunaan produk pak nik, Alhamdulillah , pada 24/1/2011 tahap kencing manis beliau telah turun kepada 6.0. Pesakit menggunakan kaedah meminum madu lebih 3 kali sehari dgn 2 sudu plastik satu kali makan. Alhamdulillah penyakitnya sembuh. Kesan lain yang dialami pesakit adalah penyakit asma berkurang, rasa serban dikaki pesakit (disebabkan diabetis mellitus) berkurang, kekuatan tubuh berasa selesa.  Peringatan: Allah yang berkuasa menyembuhkan segala penyakit dan kita hendaklah berusaha dan bertawakal kepadaNya!

Maklumat lanjut boleh diajukan kepada beliau @ paknik sendiri !Pesakit Kanser sel gen tumor

Nama: Abdullah Zakaria
No.tel: 019-6480233
Alamat: no 8 bandar permaisuri,
            22100 Setiu,
            Terengganu.
Pekerjaan : lepasan IPTA dalam bidang Sains Politik
Penyakit: Kanser sel gen tumor pada 2009
Umur : 25 tahun . mengalama penyakit ini semasa umur 23 dan menjalami rawatan kemoterapi-8 rawatan kemoterapi
Berat badan : semasa 23 tahun : 38kg
                         Kini: 55kg
                                              *En. Abdullah Zakaria sewaktu beliau mengidap Kanser Gen Tumor.

Pesakit mengidap penyakit yang kronik . anda boleh melihat gambar ketika pesakit mengidap penyakit tersebut. Beliau mengidap kanser sel Gen tumor dan dimasukan ke hoaspital Universiti Kebangsaan Malaysia pada akhir tahun  2009. (gambar beliau seperti diatas.)

Berat beliau telah susut sehingga 38 kg pada akhir 2009. Beliau telah menjalani Rawatan Kimo Terapi sebanyak 8 kali. Beliau bertawakal dan beristiqamah serta berserah kepada Allah dengan mengambil Madu lebah Tualang sebagai sokongan Ubat penyembuh terhadap penyakitnya.Sepanjang rawatan dan sehingga sekarang madu tualang dijadikan minuman sunnah serta amalan harian bagi beliau.

Akhir 2010, beliau telah sembuh hampir sepenuhnya. Hasil gabungan rawatan kimo di hospital dan pemakanan madu tualang.Berat badan beliau sekarang sudah berada di paras norma iaitu 56 kg dan pesakit sangat-sangat  bersyukur kepada Allah kerana masih lagi boleh meneruskan hidup.InsyaAllah Paknik akan bergambar dengan beliau ketika sihat.beliau dengan rela hati menawarkan kisahnya dan kini beliau adalah pengedar madu Paknik di Bandar baru Permaisuri.

Peringatan: Allah yang berkuasa menyembuhkan segala penyakit dan kita hendaklah berusaha dan bertawakal kepadaNya!

Maklumat lanjut boleh diajukan kepada beliau @ paknik sendiri !

Hari ini 9/4/2011, Paknik bersama En. Abdullah di kedai Paknik beliau pulih sepenuhnya dan kelihatan sihat dan ceria. Beliau masih lagi berterusan mengamalkan madu Paknik. Alhamdulillah.... semoga Allah panjangkan umur beliau dan sentiasa dirahmati Allah. Amin.. 


Nasihat Paknik untuk pesakit Kenser Tumor atau mana-mana kanser, amalkan meminum madu tualang yang betul-betul asli tak kira apa jenama pun sebagai rawatan sokongan untuk penyakit kanser. InsyaAllah.